V četrtek, 13.9.2018, smo se peti razredi odpravili na Smuk.  Pot je bila dolga in naporna, ampak je bilo lepo, ker smo se lahko pogovarjali z vsemi našimi prijatelji. Hodili smo približno eno uro. Ko smo prišli na vrh, smo bili zelo veseli, ker smo se lahko odpočili. Na vrhu so fantje igrali nogomet, punce pa smo se igrale, se pogovarjale in pile sok. Hrib je bil visok 545m, zato sem bila zelo utrujena. Pot nazaj ni bila dolga. Danes sem se zelo zabavala.

Teja Škof, 5.b

Učenci petih razredov smo se v četrtek odpravili na pohod na Smuk. Najbolj mi je bil všeč vzpon po gozdu, pa tudi spust po cesti ni bil tako slab. Najbolj všeč mi je bilo, ko smo na vrhu punce in fantje igrali nogomet. Na Smuku sem zelo uživala.

Ana Štubljar, 5.a

Odšli smo na Smuk. Hodili smo po velikem hribu in strmi dolini. Na hribu smo se igrali, pogovarjali in pojedli kakšno sladkarijo. Najlepše mi je bilo hoditi po gozdni poti. Na koncu smo komaj čakali, da pridemo na avtobus, ker so nas pošteno bolele noge.

Katja Novak, 5.c

13. 9. 2018 smo imeli 5. razredi športni dan. Odšli smo na Smuk. Do vrha smo hodili eno uro in 10 minut. Na vrhu smo videli cerkvico in večjo kočo. Na vrhu smo se lahko igrali nogomet. Moj prijatelj Leon je prinesel nogometno žogo. Iz plastenk smo si naredili gole in smo igrali nogomet. Žoga nam je skoraj ušla. Ena ura je hitro minila in morali smo oditi. Zelo lepo mi je bilo na Smuku.

Marko Plut, 5.c

Dostopnost