V sredo, 13. 4. 2022 smo šli na Zelence. Z opazovalne točke smo si ogledali pokrajino. Po kosilu smo se odpravili še na igrišče in k jezeru Jasna, po večerji pa smo opravili še krajši sprehod. Dan je bil zelo aktiven.

Maša Črnugelj, 7. a

 

V sredo, 13. 4. 2022 smo se po zajtrku odpravili na hrib na robu Karavank. Hodili smo 1 km po precej strmem hribu. Na cilju smo si vzeli 15 minut za malico ter nato začeli z risanjem zemljevidov. Risanje ni bilo zelo težko, vendar je zahtevalo nekaj truda. Ko smo se vrnili v dom, smo imeli kosilo ter počitek. Po krajšem počitku smo pešačili do igrišča pri šoli Josipa Vandota. Tam smo se igrali različne igre z žogo in ali brez. Po večernem počitku smo šli na sprehod ob reki. Šli smo čez viseči most. Bil je zabaven dan.

Nina Novak, 7. a

 

V sredo, 13. 4. 2022 smo odšli ob deveti uri v Zgornjesavsko dolino in njeno okolico. Tam smo se pogovarjali o gorah in rekah, hkrati pa risali zemljevid Karavank. Ob pol treh smo se odpravili na športne igre. Lahko smo tekli, igrali odbojko, košarko, nogomet ali bili na plezalih. Po večerji smo imeli večerni pohod. Odšli smo do jezera Jasne in na viseči most. Nato smo se vrnili utrujeni v dom.

Lea Išpanov, 7. a

 

Zjutraj smo se odpravili do Save Dolinke z učiteljico Majo. Tam smo preučevali vodne živali. Po kosilu pa smo šli streljat z lokom z učiteljem Rokom. Zvečer je sledil še sprehod do visečega mostu čez reko Pišnico.

Matic Borštnar, 7. b

 

Odpravili smo se v Zgornjesavsko dolino. Tam smo pomalicali in narisali zemljevid, ki prikazuje bližnjo okolico.

Filip Slobodnik, 7. b

Dostopnost