Učenci  4. b razreda so končno dočakali šolo v naravi. V sredo, 9. 2. 2022, smo pomahali staršem in odšli na tridnevno dogodivščino. Kaj vse se nam je vtisnilo v spomin, pa si lahko preberete spodaj.

V fari smo se imeli lepo. Delali smo različne dejavnosti. Najbolj mi je bilo všeč, ko smo postavljali šotore in zakurili ogenj. Šli smo tudi v adrenalinski park. Z učiteljicami smo šli lovit živali v potoček. Zelo smo se zabavali. V adrenalinskem parku mi je bilo všeč, ampak me je bilo malo strah. Všeč mi je bila astronomija, naredili smo sončno uro. Z učiteljicami smo se imeli zelo lepo. Zelo veliko smo hodili. Zvečer smo šli na sprehod.

Lana

V CŠOD Fara sem se imela lepo. Šli smo v adrenalinski park, na nočni sprehod in taborit. Delali smo sončno uro in se učili o astronomiji.

Gaja

V CŠOD Fara mi je bil najlepši adrenalinski park. S prijatelji sem se zabaval. Hrana je bila odlična. Bil sem v sobi št. 2, kjer mi je bilo všeč.

Andi

Zelo sem se zabaval, ko sem s prijatelji spal na pogradu. Noč pred odhodom domov smo se z učiteljem in učiteljicami učili preživetje v naravi. Lepo je bilo tudi v adrenalinskem parku. Hrana je bila dobra.

Matejjan

Z razredom smo šli v šolo v naravi v Faro. Tam smo dobili 4 sobe. V njih smo bili razdeljeni fantje v dve sobi in punce tudi tako. Šli smo na nočni pohod, v adrenalinski park in lovili smo različne živali pod kamni v potoku, na koncu pa smo šli v gozd, da se naučimo preživetja v naravi. Prvo noč smo v naši sobi večinoma bedeli, ampak prepričan sem, da bomo drugo noč bolje spali.

Vid

V šoli v naravi mi je bilo zelo všeč. Šli smo v adrenalinski park, kjer mi je bilo najlepše. Postavili smo še sončno uro in se poučili o astronomiji. Šli smo tudi na sprehod, ki je trajal dve uri. Odšli smo do kipov in najvišje točke. Zjutraj smo šli spet v adrenalinski park. Potem smo z učiteljicami odšli k Prifarskemu jaraku. Tam smo ulovili različne žuželke in celo enega rakca. Dali smo jih v vedro z vodo in jih odnesli v učilnico, kjer smo jih opazovali. Potem smo imeli počitek. Kasneje smo se odpravili v učilnico, kjer nam je učitelj povedal kaj bomo delali. Odšli smo postaviti bivake in poskusili zanetiti ogenj. Tudi hrano smo si spekli sami – hrenovke 😊 Odšli smo nazaj v dom.
Ajda

V CŠOD Fara sem se imela lepo. Šli smo v adrenalinski park, kjer smo se zelo zabavali,  postavili smo sončno uro ter se poučili o astronomiji. Zvečer smo odšli na nočni sprehod, kjer smo bili na najvišji točki v Fari. Bili smo tudi pri potoku Prifarski jarak, kjer smo lovili žuželke in jih v vedru odnesli v učilnico ter si jih ogledali. Bili smo še na drugem pohodu, kjer smo si naredili zasilno bivališče in sami zakurili ogenj.

Daša

Ko sem prišla, sem se razpakirala. V sobi sem bila z najboljšima prijateljicama. Najboljše mi je bilo v adrenalinskem parku. Danes gremo še na ples. Bilo mi je zelo všeč.

Hana

Nekega dne smo odšli v CŠOD. Potem so nam pokazali, kje so stvari. Šli smo jest in nazaj v sobe. Drugi dan so ocenjevali sobe. Šli smo še v adrenalinski park in na pohod.

Miha

Z razredom smo šli v CŠOD Fara. Ko smo prišli, smo se razgledali in razpakirali. Pri igrišču je bil adrenalinski park, ki mi je bil najbolj všeč. Drugi dan smo zjutraj imeli telovadbo. Popoldne pa smo šli v gozd in smo naredili šotor.

Edin

Zelo mi je bilo lepo in zabavno. V adrenalinskem parku sem se zelo zabavala. Šli smo v potok, bila sem v sobi s prijateljicami.

Lea

Lepo mi je bilo, pekli smo hrenovke. Šli smo v potok in v adrenalinski park. Bila sem v sobi s prijateljicami. Jedli smo sladkarije in plesali.

Nika

Ko smo prišli v Faro, smo pojedli in plezali po adrenalinskem parku. Ko smo šli spat, smo se veliko pogovarjali in malo spali. Drugi dan smo se učili preživeti v naravi. Bilo mi je lepo.

Jakov

Imela sem se lepo, plezali smo v adrenalinskem parku. Imeli smo dve urni pohod. Drugi dan smo taborili. Upam, da pridem še kdaj.

Taja

V sredo smo šli v CŠOD Fara. Prvo noč nas je bilo malo strah. Drugi dan smo šli v adrenalinski park, jaz sem ga prvi poskusil preplezati. Vsi skupaj smo bili veseli.

Tin

V CŠOD Fara sem se imela lepo. Šli smo v adrenalinski park. Ponoči smo šli do cerkve, drugi dan pa smo šli taboriti in se učili o astronomiji.

Zarja

Prva dejavnost je bil adrenalinski park. S prijatelji smo se veselili, da gremo do visoke mreže. Mene je bilo prvič strah, potem sem ga premagal. Potem smo imeli nočni sprehod. Vodniki so nas popeljali v zgodovino in nam povedali, kako so včasih napadali Turki.

Tian  

Ko sem prišel v Faro sem bil zmeden, ko sem tam preživel pol dneva, sem se že bolje počutil. Nabasali smo se s sladkarijami in šli spat. Drugi dan smo šli zopet plezat. Šli smo tudi na preživetje v naravi. Tako smo preživeli lep dan.

Aljaž

Prvi dan mi je bil dober zaradi hrane in adrenalinskega parka in ko smo spali. Danes mi je bilo dobro kosilo. Šli smo do potoka lovit živali pod kamni. Komaj sem čakal, da zaspim.

Tilen

 

Učenci 4. b z učiteljicama Nadjo in Ano

Dostopnost