V ponedeljek, 28. 3. 2022 smo šli 5. razredi v Slamno vas. Odšli smo ob 9.00 uri.

Hodili smo 1 uro. Tam smo igrali nogomet, košarko, mafijo in jedli sladkarije. Učitelju smo streljali na gol. Zraven so bili tudi učenci iz Ukrajine. V eno smer smo hodili približno 4,5 km. Veliko smo se tudi pogovarjali. Na poti nazaj smo se tudi veliko pogovarjali in smejali. Ko smo prišli v šolo, smo bili zelo utrujeni, ker smo veliko pretekli in prehodili.

Bilo je zelo lepo.

Nik Jerina, Val Slana, Miha Marinčič; 5. a

 

Šli smo na igrišče v Slamni vasi. V vsako stran smo prehodili okrog 4 km. Ko smo prišli, smo odložili stvari, pojedli, popili in se šli igrat. Igrali smo nogomet, košarko, lovili smo se … Tam smo bili 2 uri in 30 minut. Nato smo šli nazaj k šoli.

Matej Režek, Klemen Jakša, Vid Kramarič; 5. a

 

Zjutraj smo se zbrali v šoli. Pojedli smo malico in se odpravili na pot. Zbrali smo se pred šolo. Do Slamne vasi smo hodili približno 1 uro. Tam so fanti igrali nogomet, punce pa odbojko in med dvema ognjema. Veliko smo se pogovarjali in tudi posladkali. Od tam smo se proti šoli odpravili ob pol dvanajstih. Prehodili smo okrog 9 kilometrov.

Nika Kolić, Iva Vladić, Ana Romčević, Zarja Kavčič, Eva Težak; 5. a

 

Šli smo v Slamno vas na igrišče. Igrali smo se, športali in jedli. Tam je bil moja najboljši prijatelj (Tilen), in še drugi učenci 5. razredov.

Vrnili smo se nazaj v šolo in napisali smo, kaj smo doživeli.

Eric Murtić, 5. a

Dostopnost