V petek, 19. 4. 2024, in soboto, je v naši bližini potekal 22. posvet Društva podružničnih šol Slovenije. Gostiteljici tega dogodka sta bili PŠ Griblje in PŠ Adlešiči. Ker se je prvič zgodilo, da je tak dogodek gostila Bela krajina, smo prisostvovale izobraževanju tudi štiri učiteljice naše šole. Učenci pa so bili  o tem seznanjeni že prej, saj smo se odločili, da bomo sodelovali na likovnem in literarnem natečaju. Letošnja tema je bila Podružnična šola in kraj z roko v roki. Naši učenci so se odrezali odlično!

V soboto smo skupaj obiskali PŠ Adlešiči, kjer je bila podelitev nagrad. Kaja Popovič je za svojo pesem osvojila prvo mesto v kategoriji prva triada. Ampak to še ni bilo vse. Tudi naši četrtošolci so na literarnem natečaju za svojo pesem dobili prvo nagrado (v kategoriji druga triada). Kako ponosni smo bili vsi na njih! Po podelitvi smo si ogledali šolo in se okrepčali z dobrotami.

Čestitamo prejemnikom nagrad in vsem našim učencem, ki so se potrudili z likovnim ustvarjanjem in pisanjem pesmic ali zgodbic.

 Učiteljice

Dostopnost