ŠPORTNI DAN

Prišel je dan športnega dne. 5. razredi smo odšli na Grabrovec na Dragovanovo igrišče. Najprej smo se spočili, potem pa se igrali med dvema ognjema, fantje so igrali še nogomet. Ko smo končali, smo se lahko igrali, kar smo želeli. Na vrsti so bili čevapčiči in okusne hrenovke. Vsi smo se pošteno najedli. A športni dan je minil hitro, zato smo vzeli stvari in odšli. Ta športni dan mi je bil všeč, a škoda, ker ga je bilo tako hitro konec.

EVA KUNIČ 5. A

V torek, 31.5.2016 smo se odpravili na Grabrovec na igrišče.

Zjutraj smo v kuhinji pomalicali, nato pa odšli peš, vsi peti razredi. Ko smo prišli na Grabrovec, smo se preobuli in začeli igrati med dvema ognjema. Ta čas nam je učitelj Aleksander pekel čevapčiče in hrenovke. Komaj smo čakali, da smo dobili jesti. Ko smo pojedli, smo se počasi vračali k šoli. Na poti nazaj smo videli slepiča.

Ta dan mi je bilo zelo lepo.

MANCA TEŽAK, 5. A

ŠPORTNI DAN

V torek, 31.5.2016 smo se 5. razredi odpravili na Grabrovec. Igrali smo razne igre kot so: nogomet, Med dvema ognjema, odbojko ali badminton. Vsak otrok, če je želel, je prinesel domače slaščice. Lepo smo se posladkali in se kmalu utrujeni odpravili peš nazaj vse do šole. Upam, da se bo tako lep športni dan še ponovil.

Vita Fir, 5.b

ŠPORTNI DAN NA GRABROVCU

Zjutraj smo se zbrali v jedilnici, pojedli malico in odšli na Grabrovec. Pot je bila dolga a zanimiva. Videli smo krave, vinograde in čudovita drevesa. Ko smo prišli, smo se usedli in se preobuli, nato pa šli na igrišče. Najprej smo se ogreli in nato igrali igro Med dvema ognjema razred proti razredu, nato pa še nogomet. Čez nekaj časa so nam učitelji pripravili malico. Ko smo pojedli, smo si razdelili svoje domače dobrote. Kmalu smo odšli. Pot nazaj je bila boljša, ker je bila dolina, ampak tudi težja. Bilo je lepo in zanimivo.

 Erazem Ivec, 5.b

Dostopnost