Na športnem dnevu četrtošolcev smo se imeli zelo lepo. Igrali smo se razne igre: odbojko, ristanc, gumitvist, nogomet, košarko, metali smo vortex, se lovili in se igrali skrivalnice. Vmes smo se posladkali s sladkarijami, nekateri so celo brali knjigo. Športni dan je prehitro minil.

Učenci 4. a

V četrtek, 29. 9. 2016, smo se učenci 4. razreda odpravili na športni dan pohod na Boldraž. Pot  nam je bila dolga, a smo kmalu zagledali igrišče. Sonce nas je lepo  grelo in sijalo. Pri hišici smo na klopce odložili svoje nahrbtnike in spili nekaj vode. Igrali smo se različne igre. Nekateri so igrali nogomet, košarko, gumitvist, metali vorteks, igrali odbojko, se lovili in ciljali. Okrepčali smo se tudi in med seboj delili sladkarije. S športnim dnevom smo bili zelo zadovoljni in se srečni odpravili nazaj v šolo. Pred šolo smo se ustavili še na šolskih igralih in se igrali igre, ki so se jih naši starši igrali, ko so bili majhni.

Učenci  4. B

V četrtek, 29. 9. 2016, smo imeli 4. r športni dan. Odpravili smo se na igrišče na Boldražu. Tam smo se igrali. Dekleta so skakala gumitvist, fantje pa so igrali nogomet in košarko. Metali smo vortex, se lovili, vmes malo počivali, se sladkali, pili navadno vodo in dve uri sta zelo hitro minili. Prišel je čas odhoda in v strnjeni koloni smo se odpravili nazaj proti šoli. Pred šolo smo se še malo poigrali na šolskih igralih in športni dan se je lepo končal.

4. c razred z učiteljico Katjo Banovec

Dostopnost