V petek, 9.3.2018, smo se učenci 5. razredov odšli smučat in sankat na smučišče Gače. Ko smo prišli, smo si pojedli sendvič in banano. Potem smo se odpravili na sankališče in smučišče. Bilo je veliko za hodit, zato smo se utrudili. Sučarji so bili na vlečnici, zato niso hodili. Ko sem se spuščala s sankami po strmini, sva s prijateljico ugotovili, da mora biti spredaj vedno lažji, da gremo hitreje. Tudi učitelji so se sankali, zato smo tekmovali. Ko so minile tri ure, smo se s prijateljicami na snegu kotalile in kepale. Hvala Občini Metlika, ker so nam podarili brezplačne karte za smučanje.

Nika Barbirić, 5.b

V petek smo se odpravili na smučišče Gače. Nekateri od učencev so si izbrali sankanje, nekateri pa smučanje. Jaz sem se odločil za sankanje, ker se mi je zdelo zabavno. Pri sankanju smo si izmenjavali sanke. Najbolj všeč mi je bilo, ko sem se spuščal z učitelji. Ko je lep čas minil, smo se utrujeni vrnili v Metliko.

Marko Mijatović, 5.b

V petek smo peti razredi odšli na Gače, kjer smo se smučali in sankali. Tam smo se imeli zelo lepo, saj smo se zabavali in se družili s prijatelji. Tistim, ki smo se smučali, je bilo zabavno, saj smo šli tudi na največje smučišče. Tisti, ki pa so se sankali, so se tudi zabavali, ampak so bili zelo utrujeni. Dan je hitro minil. Hvala Občini Metlika za karte, saj je bilo zelo zanimivo.

Ajda Vraničar, 5.b

V petek smo se 5. razredi odšli smučat in sankat. Izkoristili smo morda še zadnji sneg na smučišču Gače. Tam smo se zelo zabavali. Sankalo je veliko petošolcev, smučarji pa smo se lepo smučali, saj ni bilo velike gneče. Vsi se zahvaljujemo Občini Metlika, ker nam je kupila karte.

Taja Štrucelj, 5.b

Dostopnost