V sredo, ko smo se zbudili, smo odšli na zajtrk. Nato smo imeli učno uro. Izdelovali smo herbarij. Po učni uri smo se peljali s skiroji. Potem smo se odšli kopat. Po kosilu smo odšli v akvarij in po akvariju smo imeli učno uro o morskem življenju. Šli smo na plažo. Po kopanju smo se preoblekli in odšli na večerjo. Po večerji smo odšli na nakupovanje. Po nakupovanju smo šli spat.

LUNA RAMUŠČAK, KLARA BAŠA, 5. A

V sredo smo se zgodaj zjutraj zbudili, pospravili sobe in odšli na zajtrk. Bil je zelo okusen. Potem smo odšli na pohod do cerkve Svetega Ivana. Imeli smo krasen pogled na Baško. S svojimi učitelji smo potem odšli na plažo. Tam smo se kopali in plavali do boje. Nato smo imeli kosilo, po kosilu pa počitek. Po počitku smo reševali delovne zvezke ter igrali odbojko. Sledilo je popoldansko kopanje in potapljanje. To je bilo zelo zabavno. Kasneje smo se v domu igrali in imeli prosti čas. Temu je sledila odlična večerja, po večerji pa smo odšli v mesto. Imeli smo čas za nakupovanje in sladoled. Zvečer smo polni lepih vtisov utrujeni zaspali.

LAURA PLUT, 5. B

V sredo smo se zbudili zelo težko, ker je bil prejšnji dan zelo dolg in pester. Preoblekli smo se in odšli na zajtrk, potem pa smo imeli uro slovenščine. Nato smo imeli poljubne aktivnosti kot so odbojka, badminton ter nogomet. Namazali smo se in odšli na plažo, da se ohladimo. Peljali smo se s kajaki in supi, se potapljali ter skakali s pomola. Po kosilu smo imeli še matematiko, se sproščali in zopet odšli na plažo. Večerne aktivnosti so bile ples in zabava na igralih. Dan je bil super!

KAJA KREMESEC, 5. C

Dostopnost