Zbudili smo se ob 7.00 uri in pojedli zajtrk. Danes smo se v šoli v naravi veliko ukvarjali s športom. Šli smo na pohod in se vozili s skirojem. Bilo je naporno. Potem smo šli še nakupovat. Po večerji smo plesali.

ROK DULAR, 5. A

Zbudili smo se zgodaj ob pol osmih in odšli na okusen zajtrk. Razdelili smo se v dve skupini. Naša je najprej odšla na plažo po kamne, druga skupina je bila pri učiteljici Danici, kjer so se učili o življenju v morju. Na nabrane kamne smo risali morske živali. Potem sta se skupini zamenjali. Po kosilu smo odšli na pohod in skiroje. Ko smo se vrnili, smo odšli na igrala in potem na večerjo. Bila je zelo, zelo dobra.

LEON KOLENAC, 5. C

Danes, 30. 5. 2019, smo se kot vsak dan zbudili, preoblekli, pozajtrkovali in se pripravili na današnje aktivnosti. Prva skupina je imela učno uro z učiteljico Danico, druga skupina pa je šla do obale in nato na kamne risala morske živali. Čez čas sta se skupini zamenjali in sledilo je kosilo. Po kosilo smo imeli krajši počitek, nato pa je prva skupina odšla na sprehod na bližnji hrib. Druga skupina se je preizkusila v vožnji s skiroji. Skupini sta se zopet zamenjali. Pred večerjo smo lahko odšli do bližnjega zabaviščnega parka ali po nakupih. Ta dan mi je bil še posebej všeč, saj smo si zvečer priredili predstavo s plesom.

AJDA AMBROŽIČ, 5. B

Dostopnost