V četrtek smo bili učenci prvih razredov v Zbirnem centru Bočka. Ogledali smo si različne vrste odpadkov: embalažo, papir, steklo, oblačila in ekološke odpadke. Danes smo se naučili, kako se ločujejo odpadki.

Tinkara Mihelčič, 1. c

V četrtek zjutraj smo prvi razredi šli na ogled Zbirnega centra Bočka. Videli smo veliko različnega odpada. Vse je bilo lepo sortirano: steklo, papir, plastika, kovina, les baterije in akumulatorji, odpadne gume in različni kosovni odpadki. Bilo je zelo zabavno.

Ariana Ribarić, 1. c

Včeraj smo bili v Zbirnem centru Bočka. Videli smo razne smeti. To so: steklo, papir, gradbeni material, bio odpadki, sveče in stari aparati. Po centru so vozili kamion, smetarski avto in bager. Najbolj zanimivo mi je bilo delo bagerja.

Klara Kraševec, 1. c

V četrtek, 2. junija, smo šli učenci prvih razredov v Bočko. Ogledali smo si zbirni center. Tu zbirajo odpadne stvari: sveče, plastiko, steklo,… bilo je zanimivo.

Luka Nemanič, 1. c

Včeraj smo bili v Zbirnem centru Bočka. Videli smo zabojnike polne smeti. V enem je bilo steklo, v drugem plastika in tako še naprej. Videli smo bager, ki je v zabojnik s kljuko dajal lesene deske. Ko smo si vse ogledali, smo se vrnili v šolo.

Luka Plut, 1. c

Dostopnost