Prvi dan smo se šli kopat enkrat, naslednje dneve pa dvakrat na dan. Morje je bilo zelo toplo. Zadnji dan smo se vozili z ladjico, bilo je zelo lepo. Najlepše mi je bilo, ko sem skakal iz pomola. Upam da bom še kdaj obiskal Baško.

David Lukek, 5.b

Letošnje leto smo šli peti razredi v šolo v naravo na morje (otok Krk-Baška). Prebivali smo v Celjskem domu. Tam smo plavali, se potapljali, skakali v vodo, se peljali s skiroji, igrali odbojko, nakupovali, reševali učne liste, … Najbolj všeč mi je bilo, ko smo šli na napihljiva igrala zraven doma.

Nana Kambič, 5.b

V šolo v naravi smo se odpravili 29.5 2017 in vrnili 2.6.2017. Teden smo preživljali v Celjskem domu v Baški (Krk). V Baški smo plavali, si ogledovali mesto, igrali na zabaviščnih igralih, igrali odbojko,…

V Celjskem domu je bilo veliko sob, kjer smo spali. Meni je bilo najbolj všeč plavanje in igranje odbojke. Hrana je bila zelo dobra. Tam smo se imeli zelo lepo, pa še vreme nam je pomagalo.

Lana Sodec, 5.b

Prvi dan je bil malo naporen, saj smo se dolgo vozili in nato ko smo prišli smo se mogli razpakirati. Naslednje dni je bilo lepše saj smo se navadili na sobe. Tam smo plavali igral pink ponk in odbojko.

Imeli smo se zelo lepo. Meni je bilo najlepše, ko smo vsi skupaj igrali odbojko. Bilo je zelo lepo.

Marcel Krajnc, 5.b

V ponedeljek smo prišli v Celjski dom. Že prvi dan smo se kopali v morju. Mesto ni tako veliko, ima pa veliko trgovin. Vozili smo se s kajaki in supi. Imeli smo lepo vreme in toplo morje. Z velikim veseljem bi ostali še kakšen dan ali dva.

Zoja Čadonič, 5.b

V šoli v naravi mi je bilo zelo lepo. Najbolj mi je bilo všeč ko, smo skakali s pomola, šli v akvarij in se vozili z ladjo, ki je stara 70 let. Ponosna sem, da smo mi prva generacija, ki je šla na Krk. Rada bi večkrat šla tam. Zakaj šole v naravi tako hitro minevajo!!!

Olivera Drakulić, 5.b

PONEDELJEK

TOREK

SREDA

ČETRTEK

PETEK

Dostopnost