V četrtek smo imeli v 5.b lutkovno predstavo, ki smo jo izvedli sami. Zgodbi, ki smo jo igrali je bil naslov Prizori iz življenja stvari. Pri tem smo se zelo zabavali. Glavne vloge so bile Nogavica, Nogavičnik , Rokavica in Rokavičnik. Bili smo zelo uspešni z igranjem. Upam da bodo tudi drugi igrali z lutkami.

Ajda Vraničar

Učenci 5.b razreda pri uri slovenščine igrali lutkovno predstavo Prizori iz življenja stvari. V zgodbi igrajo Nogavičnik, Nogavica, Rokavičnik in Rokavica. Razdeljeni smo bili v skupinah po štiri, vsak pa je igral eno od vlog. Konec zgodbe smo se v skupinah sami odločili, prinesti pa smo morali rokavico ali nogavico, odvisno kaj si igral. Vsaka predstava je bila po svoje odlična, vse pa sem z veseljem pogledala. Z lutkami predstave nisem igrala prvič upam pa, da bomo imeli še priložnosti.

Laura Plut

V  četrtek, 23.11.201,  smo imeli 5.b dramsko zgodbo. Bilo nas je po 5 skupin po 4 igralci. Vsaka skupina je prinesla svojo vlogo.

Te vloge so bile Nogavica, Rokavica, Nogavičnik in Rokavičnik. Vsaka skupina si je izmislila še svoj konec zgodbe. Vsaka supina se je posmejala in dobila aplavz. Vsem nam je bilo lepo.

Nima Barbirić

Dostopnost