V sredo smo zjutraj odšli na bazen. Nato smo imeli kosilo in po tem po skupinah pouk pri učiteljici Danici Fabac in učiteljici Tanji Vraničar. Bilo je zelo zanimivo. Odšli smo tudi v akvarij. Živali so bile zanimive, nekatere pa tudi smešne in čudne. Po večerji smo odšli v mesto in si kupili spominke. Bilo nam je zelo lepo.

ŽANA GOLEŠ, 5. B

Petošolci smo se v sredo na otoku Krku zbudili in pozajtrkovali. Eni so odšli v akvarij, drugi pa na bazen. Ko smo se vrnili, smo imeli eni uro matematike, drugi pa naravoslovje. Zvečer smo odšli na sprehod in si kupili spominke.

ANŽE KAMBIČ, 5. A

Danes, 29. 5., smo se zbudili, pojedli zajtrk in odšli na bazen. Najprej smo plavali po navodilih, nato pa smo se igrali in zabavali v vodi, se potapljali in veliko plavali. Po kosilu smo se zamenjali. Naša skupina je odšla v morski akvarij. Tam smo videli različne živali kot so: jastog, rakovica, jegulje, morene itd. Po obisku akvarija smo v domu odgovarjali na različna vprašanja. Po večerji smo se odpravili na sprehod in si kupili spominke in druge stvari. Po sprehodu smo se pripravili za spanje.
Preživeli smo še en lep dan v šoli v naravi.

KATJA NOVAK, 5. C

Dostopnost