V torek, 28. 5. 2019, smo petošolci preživeli še en lep dan v šoli v naravi. Bilo mi je zelo zanimivo. Po zajtrku smo izdelovali herbarij, druga skupina pa je šla na bazen. V zvezek smo prilepili značilne primorske rastline, ki smo jih našli v okolici doma. Kar nekaj sem jih poznal že od prej. Po kosilo je šla na bazen še naša skupina. Veliko smo plavali in se potapljali. Po napornem plavanju smo šli fanti na igrišče igrat nogomet in T-ball. Po večerji smo odšli še na kratek sprehod.
Danes sem se veliko naučil.

LUKA KOZJAN, 5. A

V torek, 28. 5. 2019, smo po zajtrku šli na plažo in tam nabrali različne kamne. Nato je prva skupina odšla na kopanje v bazen, druga pa je izdelovala herbarij. Po kosilu smo se zamenjali. Ko se je druga skupina vrnila z bazena, smo začeli s popoldanskimi aktivnostmi. Fanti so odšli igrat nogomet na igrišče, punce pa smo igrale odbojko in badminton. Potem smo na plaži iz kamnov izdelovale različne motive. Po večerji smo odšli na krajši sprehod ob plaži.

ANA ŠTUBLJAR, 5. C

Ko smo se zbudili, smo bili veseli, da smo v šoli v naravi. Med zajtrkom so učitelji ocenjevali sobe, naša soba je bila ocenjena z 8 točkami. Po zajtrku smo odšli na plavanje. Tam mi je bilo zelo všeč. Po kosilo smo z učiteljico Danico izdelovali herbarij. Bilo je zelo poučno in zabavno. Ko je s plavanja prišla druga skupina, so punce ostale z učiteljicami, fantje pa smo odšli na igrišče igrati nogomet in T-ball. Oboje mi je bilo zelo všeč. Po večerji smo šli na sprehod ob plaži.

EMERIK BANFI, 5. C

Naš drugi dan se je začel s pospravljanjem sob. ko smo pospravili, smo odšli na zajtrk, ki je bil zelo okusen. Nato smo nekateri odšli na bazen, drugi pa so izdelovali herbarij z učiteljico Danico Fabac. Popoldne sta se skupini zamenjali. Obe uri sta bili zelo zanimivi. Nato so fanti odšli igrat nogomet, punce pa smo odšle na plažo in iz kamnov izdelovale različne zanimive oblike. Kasneje smo odšli na večerjo, ki je bila zelo okusna. Po krajšem sprehodu smo odšli spat.

NINA KAVČIČ, 5. A

V torek, 28.5.2019, smo odšli na bazen, kjer so nas razdelili v tri skupine, v katerih smo obnovili naše plavalno znanje. Po kosilu je bila zamenjava skupin. Tokrat smo z učiteljico Danico izdelovali herbarij. Po končanem delu smo se z učiteljico Tanjo odpravili ustvarjati spirale in druge oblike iz naravnih materialov, ki smo jih našli v okolici doma in na plaži. Po večerji smo odšli na plažo.

LEA GAŠPERIČ, 5.B

Danes smo se po zajtrku razdelili v dve skupini. Ena je šla na bazen, druga pa k učiteljici Danici izdelovati herbarij. Ko se je prva skupina vrnila z bazena, smo imeli kosilo. Ko smo pojedli kosilo, je druga skupina odšla na bazene. Ko smo končali s kopanjem z bazeni, smo imeli igre. Ko smo se vrnili, smo imeli večerjo. Po večerji smo šli na sprehod. Vrnili smo se in šli spat.

BLAŽ FILAK, 5. B

Dostopnost